ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Παρακολουθούσαν με drone το σπίτι του Κώστα Βαξεβάνη


Παρακολουθούσαν με drone το σπίτι του Κώστα Βαξεβάνη. Το περιστατικό το αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, στο Documento. Και προστίθεται φυσικά στην  υπόθεση με την τραμπούκικη επίθεση εναντίον του στην Εύβοια. 
Γράφει λοιπόν ο Κώστας Βαξεβάνης στο τέλος του κειμένου στο documentonews υπό τον τίτλο «Ο τραμπούκος, η σιωπηλή κυβέρνηση, το drone και η εξομολόγηση»: 
«Την προηγούμενη βδομάδα, ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό με την οικογένειά μου, οι γείτονες μου με ενημέρωσαν αναστατωμένοι, ότι ένα drone πραγματοποιούσε επί πολλή ώρα πτήση πάνω από το σπίτι μου και στη συνέχεια μέσα στην αυλή μου. Η πτήση μεγάλης διάρκειας που έκανε μέσα στο σπίτι μου, ανάγκασε τους γείτονες να βγουν έξω και να καταγράψουν την παρουσία του. Αφού ενημερώθηκα, ενημέρωσα την Αστυνομία. Η κινητοποίηση που έγινε, ανάγκασε τον χειριστή του drone να κατεβάσει το κατασκοπευτικό εργαλείο με το οποίο έκανε κατόπτευση των συστημάτων ασφαλείας μου και να εξαφανιστεί».