ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Εντονος εκνευρισμός στο Μαξίμου με τη δημοσκόπηση του «Βήματος»


Μεγάλη πτώση της ΝΔ και μονοψήφια διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε η δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής». Αυτό το εύρημα.. και μία σειρά από άλλα φαίνεται ότι προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με το οικονομικό σάιτ Powergame.gr του ομίλου του Γιάννη Κουρτάκη «στο Μέγαρο Μαξίμου προκλήθηκε έντονη αναστάτωση από τα ευρήματα της Metron Analysis του Στράτου Φαναρά. Αν και ποτέ ο συγκεκριμένος δημοσκόπος δεν "αγαπήθηκε" από το σύστημα του προέδρου Κυριάκου, ειλικρινά δυσκολεύτηκα να κατανοήσω την ένταση της αποδοκιμασίας από την κεντρική κυβέρνηση για την πρόσφατη έρευνα της Metron» σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα και προστίθεται:
«Προφανώς στο Μαξίμου, προτιμούν και δεν το κρύβουν τις έρευνες της MARC του Θωμά Γεράκη, ο οποίος είναι σαν μετακλητός (με την καλή έννοια του όρου) υπάλληλος του Μαξίμου, αφού αμείβεται κανονικά και με το νόμο για να κάνει δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του Μητσοτάκη» γράφει το σάιτ του Γιάννη Κουρτάκη και... «δίνει» διπλά την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, το 54% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι το τελευταίο διάστημα η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση και ένα ποσοστό που επίσης φτάνει το 54% αξιολογεί αρνητικά το έργο της κυβέρνησης. Μάλιστα σχεδόν σχεδόν ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους της ΝΔ θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα πάνε προς τη λάθος κατεύθυνση (27%) και δεν αξιολογεί θετικά το κυβερνητικό έργο (23%).