ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Έξαλλος ο Ευαγγελάτος


Eξαλλος έγινε χθες ο παρουσιαστής του Live News Νίκος Ευαγγελάτος και ξέσπασε on air. Αφορμή για το ξέσπασμα του Ευαγγελάτου, στάθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε μετά από καταγγελία.. γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα, ότι είναι θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της, ο οποίος προσπάθησε να την πνίξει.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της και όταν πλησίασαν ο άνδρας φέρεται να έδωσε εντολή στον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ να τους δαγκώσει. Ως αποτέλεσμα ο σκύλος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και τραυμάτισε δύο από αυτούς που μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη.
«Συγγνώμη, θα κάνω ένα σχόλιο και μπορεί κάποιοι να το θεωρήσετε σκληρό. Πόσα κιλά μαγκιά θεωρείς ότι έχεις όταν δέρνεις τη γυναίκα σου και μετά βάζεις τον σκύλο να δαγκώσει τους αστυνομικούς; Είναι μαγκιά αυτό, έτσι; Πραγματικά αδιανόητα πράγματα, της ντροπής. Από τους βαρύμαγκες νταήδες» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος, εμφανώς εκνευρισμένος, σχολιάζοντας το θέμα.