ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Tι είπε (εκτός γραμμής) ο Βερύκιος στον Τσοβόλα;

Και τι αποκάλυψε ο δικηγόρος για τη Novartis

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα αποκάλυψε στην τηλεόραση του Alpha ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος είπε ότι «υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πριν από 1-2 χρόνια οι προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν πάει και είχαν καταθέσει..
στις αμερικανικές αρχές».
Μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, ο κ. Τσοβόλας είπε χαρακτηριστικά :«Έχω στοιχεία που δεν μπορώ να αποκαλύψω. Χθες βράδυ πήρα δύο έγγραφα. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι θεσμός που θεσμοθετήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Η βασική κατηγορία είναι κατά του κ. Παπαγγελόπουλου και των εισαγγελέων Διαφθοράς είναι ότι κατασκεύασαν αυτούς τους μάρτυρες και τους πίεσαν να πάνε να καταθέσουν. Είχα πληροφορίες, πριν αναλάβω την υπόθεση, ότι 1-2 χρόνια πριν είχαν πάει οι προστατευόμενοι μάρτυρες και είχαν καταθέσει στις αμερικανικές αρχές. Αυτό αποδεικνύεται, υπάρχουν και έγγραφα. Πιστεύω ότι αυτά τα έγγραφα έχουν σταλεί και στις ελληνικές αρχές».
Eνδιαφέρον ήταν και το «πηγαδάκι» που στήθηκε στο διαφημιστικό διάλειμμα, με τον Δ. Τσοβόλα να συνομιλεί με τον βουλευτή της ΝΔ και επίσης δικηγόρο, Θάνο Πλεύρη και τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο.