ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Tα μπέρδεψε λίγο...

Ο Γιάννης Λοβέρδος, ο Σερζ Λατούς και ο Σωτ. Καλυβάτσης

Δεν ήμουν σίγουρος το ομολογώ, έστω και αν έψαξα το συγκεκριμένο λογαριασμό του Γιάννη Λοβέρδου στο Facebook σε βάθος χρόνου και είδα ότι είναι πραγματικός! Εχει και 75 χιλιάδες ακόλουθους άλλωστε.
Αλλά από την άλλη, λες, δεν μπορεί να κάνει τέτοιο τραγικό λάθος.
. Ακόμα και αν είναι ο γνωστός Γιάννης Λοβέρδος που ανά τρεις-τέσσερις μέρες ανεβάζει fake news. Φαίνεται λοιπόν ότι εδώ ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του.
Και μας λέει πως «ο Γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του» είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης από τους ΑΜΑΝ (το παλιό Ράδιο Αρβύλα).
Η σχετική ανάρτηση στο Facebook:Διαβάστε τι γράφει: «Αυτός είναι ο γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του; Που τους εμπνέει τον όρο «ολιγαρκής (λιτή) αφθονία» και υποστηρίζει την..."απο ανάπτυξη"! Τι ζούμε, φίλοι; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά όλα αυτά. Μάλλον βιώνουμε κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη...».

Αναρωτιέμαι, δεν είδε το γελοίο του πράγματος; Τι έκανε αλήθεια; Εβαλε στο Google το λήμμα «Σερζ Λατούς» και του έβγαλε τον Καλυβάτση ντυμένο τρελό επιστήμονα και αυτός δεν κατάλαβε τίποτε;
Είναι και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Θα τον ψηφίσουν κάποιοι, έτσι;

Δημήτρης Κανελλόπουλος / EfSyn