ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Νέα δημοσκόπηση: Στο 2,3% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Στο 2,3% καταγράφεται η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της κυριακάτικης εφημερίδας Documento στις 18-20 Μαρτίου 2019.
Η διαφορά σύμφωνα με το γκάλοπ είναι σταθερά μονοψήφια και σε χαμηλό δείκτη σε 4 διαδοχικές..
έρευνες Documento/Vox Pop ενώ παράλληλα εδραιώνονται το ισχυρό δίπολο και η πεντακομματική Βουλή.
 Προ διμήνου ειχαν δει το φως της δημοσιότητας δύο νέες δημοσκοπήσεις που έδιναν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα σχετικά με το πόσες μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ.
Η μία ήταν η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Βήμα» στην οποία η ΝΔ συγκέντρωνε στην εκτίμηση ψήφου ποσοστό 37,2% , έναντι 25,1% του ΣΥΡΙΖΑ, με την «ψαλίδα» να έχει ανοίξει στο 12,1% και από την άλλη το γκάλοπ της Vox Pop Analysis για το Documento που βλέπει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και συνεχη φθορά Μητσοτάκη και μειώνει τη διαφορά στο 2% (29,5% ΝΔ και 27,5% ΣΥΡΙΖΑ)...
Τότε ήταν που είχε ξεσπάσει και πάλι διαμάχη με το ΒΗΜΑ να κάνει λόγο για «Δημοσκοπήσεις από τα Lidl» και το Documento να απαντάει πως «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για δημοσκοπήσεις» (δείτε ΕΔΩ)