ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

ΕφΣυν για Καμμένο: Λάσπη στον ανεμιστήρα

Υποπίπτει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες σε συκοφαντίες εις βάρος μας

Η Εφημερίδα των Συντακτών απαντάει στα όσα είπε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος τη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρώτη Είδηση» (ΕΔΩ):
"Ο Καμμένος θέλοντας να διαψεύσει τα όσα έχει γράψει η «Εφ.Συν» για την παρουσία του στις ΗΠΑ και τα όσα απαράδεκτα είπε..
εκεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις «νέες αμερικανικές βάσεις», επέλεξε να σταθεί στο θέμα του τηλεφωνήματος από τον πρωθυπουργό και να το διαψεύσει, χρησιμοποιώντας υπονοούμενα και «λάσπη».
Μετά τα γνωστά συνωμοσιολογικά που τον χαρακτηρίζουν περί «κέντρων» που δήθεν διοχετεύουν πληροφορίες στην «Εφ.Συν», χρησιμοποίησε το όνομα του μεγαλοεπενδυτή Σόρος για να μας εμπλέξει εμμέσως σε υπόγειες και βρώμικες χρηματοδοτήσεις αφού, όπως είπε, «μοιράζει δισεκατομμύρια από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική και τα Βαλκάνια».
Ο κ. Καμμένος, ο οποίος συχνά πυκνά καταφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Τύπου για δημοσιεύματα που τον αφορούν, υποπίπτει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες σε συκοφαντίες εις βάρος μας.
Μόνο που ανάμεσα σε εκείνον και σ’ εμάς υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές:
Πρώτον, εμείς κάνουμε πάντα ανεξάρτητο ρεπορτάζ από έγκυρες πηγές και δεν γράφουμε τίποτα χωρίς να το διασταυρώσουμε.
Δεύτερον, η «Εφ.Συν.» δημιουργήθηκε το 2012 από τον συνεταιρισμό των εργαζομένων της, οι οποίοι έβαλαν το κεφάλαιο και την εργασία τους, και από τότε δεν έχει χρηματοδότηση από ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
Η μόνη της περιουσία είναι η ανεξαρτησία της από τα οικονομικά συμφέροντα και το κράτος. Ίσως γι’ αυτό ενοχλεί τόσο.
Εάν ο υπουργός Άμυνας γνωρίζει ποια είναι τα «κέντρα» που ισχυρίζεται ότι μας διοχετεύουν πληροφορίες και ποιος ο δήθεν «χρηματοδότης» μας, ας βγει ευθαρσώς και ας τους κατονομάσει, φέρνοντας και τις απαραίτητες αποδείξεις. Διαφορετικά, οι συκοφαντίες επιστρέφονται!"