ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

The man behind you...

Σε ψαροταβέρνα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, πήγε η οικογένεια Μητσοτάκη με φίλους, μετά την εκδήλωση, το βράδυ της Πέμπτης, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Σe φωτογραφίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr, διακρίνονται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος, η Κατερίνα Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο..
συντονιστής της εκδήλωσης Πάσχος Μανδραβέλης, ο κεντρικός ομιλητής Γιώργος Δερτιλής και ο καθηγητής Κωνσταντίνος Συνολάκης.
Στην ταβέρνα, υπήρχαν φυσικά και άλλοι πελάτες και μάλιστα και ξένοι τουρίστες, οι οποίοι απόρησαν ή ακόμη και ανησύχησαν βλέποντας την κάμερα του Flashnews.gr να φωτογραφίζει κάποιους και ευτυχώς βρέθηκε σερβιτόρος (όχι αυτός στην φωτό) που ανέλαβε να τους εξηγήσει λέγοντας:
«The man behind you is the next prime minister of Greece» (Ο άντρας πίσω σας είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας)...