ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Νυχτερινό σοκ στις αθλητικές εφημερίδες

Νυχτερινό ειδησεογραφικό σοκ, που βραχυκύκλωσε τις εκδόσεις τους, ήταν για τις αθλητικές εφημερίδες η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (πρόκειται γι αυτές τις αποφάσεις που μπορείς να τις χαρακτηρίσεις "βόμβα") με την οποία επεστράφησαν στον ΠΑΟΚ οι τρεις βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί πρωτοδίκως για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.
Επίσης ανακλήθηκε η ποινή τού κεκλεισμένων των θυρών και (ξαφνικά!) το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ θα γίνει με την παρουσία θεατών.
Η απόφαση εκδόθηκε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και μολονότι ήταν εξαιρετικά μεγάλης σημασίας,.. προβλήθηκε ελάχιστα έως καθόλου, από τα αθλητικά φύλλα.
Η φήμη για την απόφαση, αλλά όχι σίγουρη, άρχισε να κυκλοφορεί σε κάποια γραφεία κατά τις 11 το βράδυ, αλλά ουδείς μπορούσε να ρισκάρει για να φτιάξει πάνω της το πρωτοσέλιδο. Υπήρξε, πάντως, "συναγερμός" και συνεννοήσεις με πιεστήρια και πρακτορείο διανομής για την πιθανή καθυστέρηση. Το "κλείσιμο" των περισσότερων αθλητικών εφημερίδων έγινε από τη 1.30 και μετά, εξαντλώντας όλες τα περιθώρια χρόνου με τα πειστήριά τους.
- περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ