ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

24Media: Τέλος και επίσημα η συνεργασία με τον Ιβάν Σαββίδη

Με μια ανακοίνωση 18 λέξεων η 24Media του Δημήτρη Μάρη ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη σχτικά με την συνεργασία τους στην έκδοση του «Έθνους».
«Η 24ΜΕDIA ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας με την Dimera Eκδοτική αναφορικά με την έκδοση της εφημερίδας  “To Έθνος”» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Θυμίζουμε πως από την Δευτέρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά την.. αφαίρεση του ονόματος του μέχρι εκδότη Δημήτρη Μάρη από την «ταυτότητα» της εφημερίδας και την αποχώρηση των Μάνου Χωριανόπουλου και Μάνου Μίχαλου –και οι δύο άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης και στενοί συνεργάτες του αφεντικού της 24 Media.
Μετά την αποχώρηση Μάρη, τη συνεργασία του με το ΕΘΝΟΣ διέκοψε και ο Γιώργος Λακόπουλος ενώ απολύθηκε και ο αθλητικός συντάκτης Βαγγέλης Αρναούτογλου που έγραψε στο fb:
"Η απόλυσή μου από το ΕΘΝΟΣ, σχετίζεται με ποστάρισμά μου στο faceboook. Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, δεν θα έπρεπε να αναρτήσω την φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει με το όπλο σε εμφανή θέση, σχολιάζοντας «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ». Θεωρήθηκε ανέντιμο και ανήθικο, επειδή πληρωνόμουν από τον συγκεκριμένο εργοδότη. Κατανοητή η λογική! Πρέπει να είμαστε στρατιώτες ακόμα και στα αίσχη. Όχι εγώ! Αυτός είναι ο λόγος της απόλυσής μου, το αναφέρω για να μην υπάρχουν στρεβλώσεις."