ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Tι συζητά ο διευθυντής των ΝΕΩΝ με Πρετεντέρη-Παπαχρήστο

Το συνηθίζουν το τελευταίαο διάστημα στο μιντιακό συγκρότημα της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη: τα στελέχη μαζεύονται, συζητάνε και αναλύουν μπροστά στην κάμερα του in.gr τα τρέχοντα ζητήματα  της κοινωνικης, πολιτικής και διεθνούς επικαιρότητας.
Κάτι σαν «κλειστή» σύσκεψη εφημερίδας ή συζήτηση με καλεσμένους στην εκπομπή (ποιος την θυμάται;) Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega.
Και μιας και ο λόγος για τον Πρετεντέρη, τον είδαμε στο desk room του in.gr να συζητάει,..
μπροστά στην κάμερα, με τον αρθρογράφο των ΝΕΩΝ Γιώργο Παπαχρήστο και τον διευθυντή της εφημερίδας Γιώργο Μαντέλα. Θεμα της συζήτησης το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ με τα στελέχη των ΝΕΩΝ να αναλύουν τις εξελίξεις και τις προεκτάσεις του θέματος, που πέραν των άλλων προκαλεί και τριγμούς σε όλα τα κόμματα της Βουλής...

ΥΓ Η ιδέα με τις βιντεο-αναλύσεις στο desk room του in.gr, ήταν του Γιώργου Μαντέλα που αρχικά ήρθε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στην Αλτερ Εγκο ως διευθυντής ψηφιακών μέσων της μιντιακής εταιρείας του Μαρινάκη, για να τοποθετηθεί σύντομα στην διευθυνση της εφημερίδας Τα ΝΕΑ μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Λάμψια.