ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

O Χατζηδάκης έπαθε... αδωνίαση


Ηταν η πρώτη συνεδρίαση τομεαρχών της ΝΔ του 2018 και το κύριο θέμα που τους απασχόλησε ήταν το Σκοπιανό. Εάν εξαιρέσεις τους ακανέδες που έφερε αεροπορικώς από τις Σέρρες η τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή (τους οποίους ελάχιστοι, λόγω... υπεργλυκαιμίας των γιορτών, δοκίμασαν), τίποτε άλλο γλυκό δεν θύμιζε η συνεδρίαση αυτή - και να σκεφτείτε ότι απουσίαζε ακόμα και..
ο Αδωνις Γεωργιάδης, που συνήθως είναι ιδιαίτερα οξύς προς την κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο. Αλλά βρήκε άξιο αντικαταστάτη.
Δεν είναι άλλος από τον έτερο αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος από ήρεμος, όπως είναι συνήθως, έπαθε ξαφνικά ένα είδος «αδωνίασης» (ας μου επιτραπεί αυτή η λέξη) και προέτρεψε τους τομεάρχες της ΝΔ να είναι απόλυτα  σκληροί απέναντι στους Συριζαίους και κυρίως κατά του κ. Καμμένου, υπενθυμίζοντάς τους τι έλεγαν επί χρόνια για το Σκοπιανό. Τελείωσε την τοποθέτησή του προτρέποντάς τους βουλευτές της ΝΔ «αν χρειαστεί να τους μιλάτε και γαλλικά». Και για όσους δεν κατάλαβαν επανέλαβε: «Ακόμα και γαλλικά χρησιμοποιήστε εναντίον τους. Τους αξίζει, μην τους αφήσετε έτσι».
- από τον Βηματοδότη