ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Εξι απολύσεις στην «Ελευθερία του Τύπου»

Στο πλαίσιο περικοπών και «συμμαζέματος» άρχισαν οι εκκαθαρίσεις εργαζομένων στα Μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα έγιναν έξι απολύσεις στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».
Από τους έξι απολυμένους, τέσσερις είναι δημοσιογράφοι, ένας φωτογράφος κι ένας τεχνικός από το ατελιέ (ο υπεύθυνος για το photoshop).
Μάλιστα ένας εκ των τεσσάρων δημοσιογράφων βρισκόταν  σε διακοπές όταν ειδοποιήθηκε να μην επιστρέψει στην δουλειά γιατί απολύθηκε. Oι απολυθέντες δημοσιογράφοι είναι δύο από το αθλητικό τμήμα (έχει απομείνει μόνο ένας),..
η Σοφία Δήμτσα (οικονομικό) και ο Διονύσης Μαρίνος (πολιτιστικό) Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τα συνδικαλιστικά σωματεία των εργαζομένων..
Τον περασμένο Ιούνιο είχαν γίνει κι άλλες απομακρύνσεις εργαζομένων από διάφορα τμήματα,.. ενώ ταυτόχρονα είχε αποφασισθεί ότι όσοι αμείβονται από κάποιο ποσό και πάνω θα υποστούν μειώσεις 10-20%.
Την ίδθια ώρα εντείνονται οι φήμες και η ανησυχία των εργαζομένων για αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της «Ελευθερίας του Τύπου».