ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Το πρακτορείο Αργος και οι κυκλοφορίες των εφημερίδων

Από το πρακτορείο διανομής Τύπου και μεταφορών «Αργος» λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση
για «μεμονωμένα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, που έχουν ως στόχο να καλλιεργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις σε σχέση με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων». Το Πρακτορείο αναφέρει:
 Η «Άργος», έχοντας διανύσει μια τεράστια διαδρομή στο χώρο της Διανομής των Εντύπων, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης του κύρους και της.. αξιοπιστίας της εταιρείας. Η διαχρονική πορεία της εταιρείας, αλλά και η κυρίαρχη πλέον θέση της στον κλάδο, αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα καχυποψίας και αμφισβήτησης.
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι τα ίδια έντυπα, που όλως ξαφνικώς δείχνουν να ενδιαφέρονται για την υγεία και βιωσιμότητα του κλάδου της διανομής των εντύπων, ουδέν σχόλιο έχουν κάνει κατά το παρελθόν για τις ακάλυπτες επιταγές, που βρίσκονται στα χέρια εκδοτών, και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εν μια νυχτί «εξαφανίζονται» επιχειρήσεις, αφήνοντας μετέωρες τις επιχειρήσεις του Τύπου και τους εργαζόμενους.
Εν αντιθέσει με τα ανωτέρω, η «Άργος», έχοντας πλήρη συναίσθηση του πρωταγωνιστικού ρόλου της, θα συνεχίσει να εργάζεται ανελλιπώς, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στους εκατοντάδες πελάτες και συνεργάτες της. Η εποχή, εξάλλου, απαιτεί σκληρή και ομαδική δουλειά και όχι «κυνήγι φαντασμάτων» και μάλιστα εκεί που δεν υπάρχουν.