ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Μπογδάνους;

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ σε όλα τα ΜΜΕ θέλει η Γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ για να σωθεί ο Οργανισμός. Σε όλα όμως; Σε... εντελώς όλα; Και στα περιοδικά ας πούμε, που δεν τον βλέπουν ούτε με το κιάλι τον ΕΔΟΕΑΠ; Και στις ιστοσελίδες που δεν τις καταδέχτηκε ούτε η ΕΣΗΕΑ; Να απεργήσουν οι δημοσιογράφοι των ιστοσελίδων  για έναν Οργανισμό που δεν τους θέλει στις τάξεις του; (Αναμένω το γνωστό σύνθημα "να κατέβουν τα μολύβια". Θα γελασει και το τελευταίο πληκτρολόγιο του ντουνιά!)

ΑΠΟ ΕΡΤ ΟΛΑ τα ξέρει ο Βασίλης Κωστόπουλος. Δεν θα πάει ανυποψίαστος στην καρέκλα.. του διευθύνοντος συμβούλου. Και ο Γιώργος Θαλασσινός που προορίζεται για αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, το παίζει στα δάχτυλά του το ραδιόφωνο. Θα βρούνε όντως λύση για να μην νεκρώνει το Ραδιομέγαρο εκεί γύρω στο μεσημεράκι;  (Είναι και εκείνο το θεματάκι με τον καφέ του Νομισματικού Μουσείου που υποθέτω πρέπει να λυθεί...)

ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ του Παππά να κλάσει κι η κατσίκα του να τον μασήσει τον ταραμά, πάλι στο ΣτΕ θα προσφύγουν τα κανάλια. Η επιθυμία τους άλλωστε, είναι μία και μοναδική: να μην πληρώσουν φράγκο για τον "αέρα" που χρησιμοποιούν! (Το ωραιότερο είναι ότι βάζουν μπροστά την Digea ως "θεσμό". Στον οποίο "θεσμό" είναι μέτοχοι τα ίδια τα κανάλια.)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ τι θα κάνουμε χωρίς Μπογδάνους; Οι ανθρωποι αυτοί ήταν μια κάποια λύσις. (Όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα στο Aroxol και το Xanax.)

ΕΛΠΙΖΩ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να κάνει σωστά τη δουλεια του και να δικαιώσει τον παλιό συνάδελφο από την "Ελευθεροτυπία" Στρατή Μπαλάσκα. (Γιατι μερικές φορές δεν πειραζει να είμαστε και λίγο αυθόρμητοι.)

-- από τη στήλη ΜediaPro του Χρήστου Ξανθάκη στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»