ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το «Βήμα» στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος

Κινητικότητα παρατηρείται στην μιντιακή αγορά σε σχέση µε τους ενδιαφερόµενους για κοµµάτια του ∆ΟΛ με πληροφορίες να αναφέρουν πως στην πρώτη γραµµή του ενδιαφέροντος είναι «Το Βήµα» και δευτερευόντως ο ραδιοφωνικός σταθµός «Βήµα» FM, ο οποίος εκπέµπει πλέον µε υποτυπώδες πρόγραµµα και µε τις µεγάλες προσπάθειες που κάνουν οι εναποµείναντες εργαζόµενοι. Αντίθετα, δεν φαίνεται να υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για «Τα Νέα», που θεωρείται πως έχουν µεγάλο αριθµό προσωπικού και σηµαντικό κόστος. 
***
Την έκδοση νέας κυριακάτικης εφηµερίδας σχεδιάζει ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, που ήδη.. βολιδοσκοπεί δηµοσιογραφικά στελέχη. Το όλο εγχείρηµα έχει αναλάβει ο δηµοσιογράφος κ. Χρήστος Μαχαίρας που παραιτήθηκε από διευθυντής του ιστότοπου TVXS του Στέλιου Κούλογλου µετά από θητεία λίγων εβδοµάδων. Η νέα εφηµερίδα θα συνοδεύεται από προσφορές βιβλίων του εκδοτικού οίκου, ενώ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την στελέχωσή της.***
Συνεχή άλµατα πραγµατοποιούν τα Παραπολιτικά 90,1 όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της FOCUS-BARI που καταγράφει τις ακροαµατικότητες των ραδιοφωνικών σταθµών.
Οι πιο πρόσφατες αστάθµιστες αναφορές έδειξαν ότι το ραδιόφωνο του Οµίλου των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» αύξησε κατά 20% τον αριθµό των ακροατών του σε διάστηµα µόλις µίας εβδοµάδας ενώ αντίστοιχη αύξηση είχε σηµειώσει και την εβδοµάδα που είχε προηγηθεί.


- από το Secret / Παραπολιτικά