ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Αρνητικό ρεκόρ για τις πωλήσεις των εφημερίδων το Πάσχα

«Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάμε» λένε συνήθως ειδικοί και μη… Το πρόβλημα όμως είναι όταν τα όρια ξεπερνιούνται, αλλά όχι προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω. Όπως συμβαίνει για άλλη μια εβδομάδα με τα κυριακάτικα φύλλα που αυτή τη φορά κυκλοφόρησαν Μεγάλο Σάββατο και έμειναν στα περίπτερα δύο ημέρες χωρίς όμως ο κόσμος να συγκινείται.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το φετινό Πάσχα σημειώθηκε νέο ρεκόρ πτώσης των κυριακάτικων εφημερίδων. Υπολογίζεται ότι την Κυριακή 16 Απριλίου χάθηκαν άλλοι..
15 με 20 χιλιάδες αναγνώστες και το άθροισμα των πωλήσεων κινείται πέριξ των 250.000 φύλλων!
Θυμίζουμε ότι από τα μέσα Μαρτίου έχει ξεκινήσει μια επικίνδυνη πτώση για όλα τα φύλλα και από Κυριακή σε Κυριακή χάνονται κάποιες χιλιάδες αναγνώστες από τους εναπομείναντες, με το φράγμα των 300.000 φύλλων να σπάει στις 2 Απριλίου όταν το άθροισμα του κυριακάτικου Τύπου άγγιξε το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ των 286.000 φύλλων (δείτε ΕΔΩ πίνακες).
Πριν όμως προλάβουν να το εμπεδώσουν οι άνθρωποι του Τύπου την Κυριακή 9 Απριλίου σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με τις πωλήσεις να πέφτουν στις 270.000 (δείτε ΕΔΩ πίνακες). Και δυστυχώς έπεται συνέχεια.
- από το enimerosi24