ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Από Δευτέρα οι πληρωμές στου Μπόμπολα...

...και οι ανακοινώσεις για το deal με Σαββίδη

Μάταια περίμεναν την Πέμπτη και την Παρασκευή να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον όμιλο του Φώτη Μπόμπολα. Η ιδιοκτησία είχε υποσχεθεί ότι θα εξοφλήσει μικρό μέρος των χρεωστούμενων δεδουλευμένων στο τέλος της εβδομάδας πράγμα όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αντιδράσουν έντονα απειλώντας με κινητοποιήσεις.
Τελικά έπειτα από την (νέα) υπόσχεση Μπόμπολα ότι οι πληρωμές θα γίνουν από Δευτέρα, τα πράγματα  ηρέμησαν κάπως ενώ τους είπαν πως από βδομάδα θα ενημερωθούν και για το deal με τον Ιβάν Σαββίδη. Σχετικά με το τελευταίο, όπως.. γράφει το thefaq,  πληροφορίες φέρουν τις συζητήσεις ανάμεσα στον Όμιλο του Πήγασου και τον Ιβάν Σαββίδη, να κατέληξαν σε συμφωνία, αργά το απόγευμα της Παρασκευής και πλέον τα ηνία να περνάνε στα χέρια του ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία! Η συμφωνία των δύο πλευρών, λέει, περιλαμβάνει τόσο τις εκδόσεις και τα πολυμέσα του Πήγασου, όσο και τη μετοχική συμμετοχή στο Mega (Τηλέτυπος).