ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Σύντροφοι βουλευτές, εσείς «μας ξεφτιλίζετε»

Κριτική μέσω της Αυγής σε Καββαδία και Καραγιαννίδη

Δριμεία κριτική κατά των συντρόφων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας  Καββαδία και Χρήστου Καραγιαννίδη, άσκησε μέσω της Αυγής ο βασικός αρθρογράφος της εφημερίδας Θανάσης Καρτερός. Η κριτική αφορά τη θέση και τις δηλώσεις των δύο βουλευτών περί εξευτελισμού σχετικά με την πρόταση Τσίπρα για Βύρωνα Πολύδωρα στη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης.
Η ιδέα για τον Πολύδωρα, γράφει ο αρθρογράφος της Αυγής, «σηκώνει κουβέντα. Και κριτική. Και πολεμική. Αλλά από πού κι ώς πού ανακατεύουμε την κριτική με την ξεφτίλα; Κι αν η πρόταση για τον Πολύδωρα είναι ξεφτίλα, τι είναι να μιλάς έτσι για συντρόφους σου; Για μια κυβέρνηση που..
δέχεται επιθέσεις από παντού ακριβώς με στόχο να την εξευτελίσουν, ή να την ξεφτιλίσουν; Στραβομάρα έχουμε;»
Και συνεχίζει ο Καρτερός που τα «χώνει» σε Καββαδία και Καραγιαννίδη:
"Κι αν ο άλλος, αγαπητοί βουλευτές, σας απαντήσει με τον ίδιο τρόπο; Αν σας ανταποδώσει ο «ξεφτιλισμένος» τα ίσα; Αν σας αναρτήσει, όπως ακριβώς εσείς αυτόν, στον πάσσαλο της διαδικτυακής ατίμωσης, ότι εσείς «μας ξεφτιλίζετε» ξεφτιλίζοντας την κριτική και τον διάλογο; Και μετατρέποντας έτσι την Αριστερά της κριτικής σκέψης σε αρένα «ξεφτιλισμένων»;"