ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

H επιστροφή του (ιδιοκτήτη πλέον) Δ. Καμπουράκη

Ποιοι απαρτίζουν την ομάδα του νέου σάιτ του δημοσιογράφου

«Φίλες και φίλοι,
σας καλώ να γνωρίσετε ένα ολοκαίνουργιο site που στήσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι με φίλους και συνεργάτες. Μπείτε στην παρέα του Lionnews.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, αν σας αρέσει, ελάτε να φτιάξουμε μία μεγάλη παρέα, λιονταρίσια, όμορφη και μεγαλόκαρδη».
Aυτό έγραψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης στο fb που μπήκε κι αυτός στο λάκκο των... λεόντων, ενώ σε σχετικό editorial σχετικά με το εγχείρημα ξεκαθαρίζει:
- Ιδιοκτήτης είμαι μόνο εγώ και χρηματοδότης πάλι μόνο εγώ. Με δικά μου (φορολογημένα) χρήματα, που κατάφερα να αποταμιεύσω μετά από τριάντα χρόνια..
δουλειάς. Εγώ βλέπετε, ούτε δάνεια έχω πάρει, ούτε εξοχική βίλα με πισίνα έφτιαξα, ούτε σκάφος αγόρασα.
- Στο Lionnews είμαστε σχετικά λίγοι, αλλά άπαντες πολύ καλοί. Όλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και εξαίρετοι αρθρογράφοι. Όχι να το παινευτούμε, αλλά είμαστε dream team.
Στην ομάδα του Δ. Καμπουράκη περιλαμβάνονται και οι:
Στέλλα Αλαφούζου, Αντώνης Αναστασόπουλος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Έλενα Ζαβιτσάνου, Γιώργος Κακούσης, Δημήτρης Καλαντζής, Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Κατσίμπαλης, Σουζάνα Κλημεντίδη, Θοδωρής Κολλυδάς, Θανάσης Κοντογεώργης, Βούλα Κουρκουλή, Κώστας Λάβδας, Μαρία Λεκάκου, Άρης Μαλανδράκης, Εύα Μάντακα, Ξένια Μπολομύτη,  Έλενα Μποτζιολή, Γιώργος Μυζάλης, Γιάννης Νικολάου, Τίνα Πανώριου, Γιώργος Πιέρρος, Γιούλα Ράπτη, Αγγελική Ρουμπιέ, Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, Γιώργος Χρυσοβιτσάνος 


ΥΓ1 Στο καινούργιο σάιτ ο Καμπουράκης επαναφέρει από την «σύνταξη» και τον ρεπόρτερ Κατάλευκο (η στήλη του στην τελευταία σελίδα του «Εθνους»). Ο τίτλος; «Κατάλευκος1.0: η επιστροφή του συνταξιούχου»!..

ΥΓ2 Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα και δύναμη στον Δ. Καμπουράκη. Είναι δύσκολο να είσαι εργαζόμενος και εργοδότης ταυτόχρονα, ειδικά αν είσαι καλός άνθρωπος...