ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Πολάκης: Κύριε Χατζηνικολάου εκτίθεστε ανεπανόρθωτα...

Ευθεία επίθεση κατά του δημοσιογράφου-εκδότη-τηλεπαρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε (μέσω fb) ο αν. υπουργός Υγειας Παύλος Πολάκης για δημοσίευμα της Real News σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον διαγωνισμό για τις ΜΕΘ. Ο Πολάκης αφού εξηγεί, από την πλευρά του, για άλλη μια φορά το τι ακριβώς συνέβη, γράφει για τον «κύριο Χατζηνικολαου»:
" Εχετε προσεκτικά φιλοτεχνήσει το προφίλ του σοβαρού δημοσιογράφου που αντιμετωπίζει σκληρά τους πολιτικούς. Προσέξτε όμως γιατι με τέτοια δημοσιεύματα το λιγότερο που κάνετε ειναι να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα ότι προμοτάρετε μια σάπια και φαύλη κατάσταση η οποία ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ καθώς οι σκελετοί που έπονται να βγουν απ τη ντουλάπα σύντομα θα κάνουν πολλούς απο το πολιτικό προσωπικό αλλά και..
συναδέλφους σας να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν...
Εκτός και αν το κάνετε για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης γιατι απο το 2015 κόπηκε η διαφημιστικη δαπάνη που απλόχερα μοίραζαν οι διοικησεις του Κεελπνο προς διαφορά ΜΜΕ πανελλαδικά με βαση πολιτικές εντολές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (γιατι ο δικός σας όμιλος δεν ήταν στο pay-roll των ΜΜΕ του Κεελπνο το 2014 όπως φάνηκε απο τον έλεγχο του ΓΛΚ)".

Η κόντρα (ας την πούμε έτσι) Πολλάκη - Χατζηνικολάου κρατάει καιρό:
 «Αν τον χρόνο που σπαταλά για να λασπολογεί όσους του ασκούν κριτική τον αξιοποιούσε στα υπουργικά καθήκοντα του η υγεία δεν θα είχε αυτό το χάλι...»
Αυτή ήταν η απάντηση του εκδότη- τηλεπαρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου σε σχόλιο του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για δημοσίευμα του περασμένου Μαΐου υπό τον τίτλο «Άλλο Μύκονος άλλο Αίγινα... Ο Νίκος ξέρει τη διαφορά!».
Συγκεκριμένα ο Π. Πολάκης είχε γράψει στο fb: «Ετσι ακριβώς .Αλλο μυκονος-αλλο σφακια ,αλλο νεοπλουτοι -αλλο κτηνοτροφοι, αλλο δηθενια λαμογιοεξαρτωμενη-αλλο λαικος πολιτισμος ,αλλο δεξια-αλλο αριστερα»...