ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

«Μπυροκοιλιάς» ο κύριος Λυμπέρης; Αποκλείεται!

Αντώνης & Έλενα Λυμπέρη:
η κατάθλιψη, τα περιττά κιλά
και το ταξίδι στην Κων/πολη

Την ημέρα που έξι περιοδικά της Alpha Editions κατέβασαν ρολά, αφήνοντας στον δρόμο δεκάδες εργαζόμενους, ο κύριος Αντώνης Λυμπέρης ήταν κλεισμένος στο σπίτι της οικογένειας, στα Βόρεια προάστια (αν και πολλοί τον είδαν στη Μύκονο και τον φωτογράφησαν να διασκεδάζει με τον... Ντιν και τον Νταν - δείτε τι έγραφαν οι zoornαlistas ΕΔΩ)
Η σύζυγός του κυρία Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, ήταν στα γραφεία της εκδοτικής εταιρίας προσπαθώντας να βρει κάποια λόγια... παρηγοριάς για τους εργαζόμενους που πήγαιναν ο ένας μετά τον άλλο στο λογιστήριο, για να πάρουν τις επιταγές της αποζημίωσής τους και να υπογράψουν τις απολύσεις τους.
Λίγα 24ωρα αργότερα σε μια έξοδο του ζεύγους στην Κηφισιά, θαμώνες γνωστού μπαρ,..
αντίκρισαν τυχαία τον πάλαι ποτέ ισχυρό εκδότη και τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν.
Ο άνθρωπος που ήταν λάτρης του fit σωματότυπου, που έπαιζε σχεδόν καθημερινά τένις με πολιτικούς σαν τον Γιώργο Βουλγαράκη και πρόσεχε την διατροφή του, ήταν ένας άλλος άνθρωπος.
Για την ακρίβεια, ο πρώην ισχυρός εκδότης του lifestyle εμφανίστηκε με πολλά περιττά κιλά -ο χαρακτηρισμός που του απέδωσαν οι μάρτυρες ήταν «μπυροκοιλιάς»- ελαφρά αξύριστος και βάδιζε μαζί με την σύζυγό του Έλενα Μακρή-Λυμπέρη με το βλέμμα του στο κενό.

 Γι′ αυτούς που τον ξέρουν πολύ καλά, ο Αντώνης Λυμπέρης μετά την κατάρρευση του εκδοτικού του οίκου, δεν επανήλθε ποτέ ουσιαστικά ψυχολογικά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες βίωσε και μετά το δεύτερο λουκέτο  εξακολουθεί να βιώνει μια κατάθλιψη, σαν αυτή που έζησε και ο μεγάλος του αντίπαλος Πέτρος Κωστόπουλος, μετά την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ.
Όσο για την σύζυγό του, παρά το σοκ του λουκέτου, βρήκε την δύναμη λίγες ημέρες αργότερα να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικούς λόγους η για να αλλάξει παραστάσεις όπως λένε κάποιοι.
Είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το πρώην λαμπερό εκδοτικό ζευγάρι πολύ δύσκολα θα σταθεί ξανά στα πόδια του, μετά την δικαστική απόφαση -κόλαφο, που δικαίωσε τους πρώην εργαζόμενους στις «Εκδόσεις Λυμπέρη». Αυτούς, που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους τέσσερα χρόνια με αγωγές εναντίον του ζεύγους Λυμπέρη και της νέας εκδοτικής εταιρίας που έστησαν μέσα σε μια νύχτα.
Εκεί προσελήφθησαν μόνο όσοι δεν είχαν κινηθεί δικαστικά εναντίον τους, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά στον δρόμο πριν από λίγες ημέρες, σε μια αντιδικία που παραπέμπει στο ρητό «ο θάνατός σου, η ζωή μου».
Τι απέμεινε; Η ξεθωριασμένη λάμψη του ζεύγους Λυμπέρη που έζησε στον μέγιστο βαθμό την υπερβολή των χρόνων της ψεύτικης ευδαιμονίας, και το χαμόγελο της κυρίας Λυμπέρη με φόντο την νυχτερινή Κωνσταντινούπολη στο τελευταίο της ταξίδι…
- πηγή: Τhe insider / e-reportaz