ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Γ. Στεβή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση από ακροδεξιά στοιχεία σε βάρος του Διευθυντή της διαδικτυακής εφημερίδας «ASTRAPARIS», συναδέλφου και μέλους της ΕΣΗΕΑ, Γιάννη Στεβή, ο οποίος εκτελούσε το δημοσιογραφικό του καθήκον σε συγκέντρωση πολιτών στην κεντρική πλατεία της Χίου. Άτομα του ακροδεξιού χώρου οργάνωσαν πορεία με προορισμό τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και επετέθησαν και κατά των δημοσιογράφων.
Ο δημοσιογράφος υπέστη θλαστικό τραύμα στο αριστερό χέρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, όπου.. έμεινε μέχρι το μεσημέρι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τις αστυνομικές αρχές να αντιμετωπίσουν άμεσα τα φαινόμενα αυτά και τις εκτροπές που απεργάζονται ακροδεξιά στοιχεία και να διασφαλίσουν το δικαίωμα των δημοσιογράφων κατά την εκτέλεση τους καθήκοντός τους.