ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Στραβελάκης διευθυντής ενημέρωσης στο κανάλι του Μαρινάκη

Στον έμπειρο περί τα τηλεοπτικά Νίκο Στραβελάκη ανέθεσε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης τον κρίσιμο τομέα της διεύθυνσης ειδήσεων του νέου του καναλιού. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για λογαριασμό του νέου του καναλιού έκλεισε το στούντιο της Παιανίας που χρησιμοποιούσε το MEGA τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του… Και έτσι ξύπνησαν οι μνήμες αφού στη θέση του Νίκου Στραβελάκη στην Παιανία πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 1992 καθόταν ο εκρηκτικός τότε διευθυντής του καναλιού Γιώργος Λεβεντογιάννης! Η σύγκριση λοιπόν αναπόφευκτη, αλλά.. δείχνει και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο Νίκος Στραβελάκης.

ΥΓ Η επιλογή Στραβελάκη, δεν συνδέεται με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του MEGA διατηρεί προσωπική γνωριμία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την εποχή που ήταν ακόμη επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του μεγάλου καναλιού… Και εξ αυτής της οδού, λένε οι γνωρίζοντες προέκυψε και η πρόταση για να αναλάβει τη διεύθυνση ενημέρωσης του νέου σταθμού.  Σημειώνεται ωστόσο ότι ο Στραβελάκης δουλεύει στο ραδιόφωνο (Real fm) του Χατζηνικολάου.
- πηγή: enimerosi24