ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ομοβροντία Κοντομηνά - Βαρδινογιάννη κατά Καλογρίτσα

Tα πανομοιότυπα ρεπορτάζ Star και Alpha για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία

Ομαδικά πυρά κατά του ομίλου Καλογρίτσα για το Πόθεν Εσχες εξαπέλυσαν τα κανάλια που δεν πήραν μία από τις τέσσερις πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικές άδειες, κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό. Στα δελτία ειδήσεων τους το STAR και o ALPHA εμφανίζουν τον Χρήστο Καλογρίτσα ως καναλάρχη με... δανεικά λεφτά που εμφανίζει ως εγγύηση ένα αμφισβητούμενο βοσκοτόπι.
Σύμφωνα με τα ταυτόσημα ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν από τα κανάλια των Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά, η δήλωση πόθεν έσχες Καλογρίτσα δεν καλύπτει ούτε καν το ποσό για την πρώτη δόση που πρέπει να καταβάλει στο Δημόσιο για την απόκτηση της άδειας, με βάση το ποσό που προσέφερε στη δημοπρασία.
 Επίσης σύμφωνα με τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ που μετέδωσαν το STAR και o ALPHA, τα..
δανεικά με τα οποία θα καλύψει το Πόθεν Έσχες για την αγορά της άδειας, ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας σκοπεύει να το εξασφαλίσει από τράπεζα, προσφέροντας ως εγγύηση τρία ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα βοσκοτόπι στην Ιθάκη εκτιμώμενης αξίας 100 εκατ. ευρώ με τιμές του 2011, το οποίο, λέει, είναι αμφισβητούμενο και ανήκει σε άλλον επιχειρηματία.