ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Υπέρ δανειστών τα αποθεματικά του ΕΤΑΠ ΜΜΕ...

...με αιφνιδιαστική τροπολογία Κατρούγκαλου

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ-ΕΣΗΕΑΟύτε καν τη λογιστική ανεξαρτησία δεν άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο ασφαλιστικό ταμείο των ΜΜΕ το ΕΤΑΠ ΜΜΕ. Αφού το έχωσε μαζί με όλα τα άλλα ταμεία στον ενιαίο ΕFKA, αφού ο Γιώργος Κατρούγκαλος “αποκοίμησε” με διάφορες υποσχέσεις τις συνδικαλιστικές ενώσεις για οφίτσια και θέσεις, σήμερα το βράδυ με αιφνιδιαστική τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπ.Παιδείας, καταργεί την αυτοτέλεια του ΕΤΑΠ ΜΜΕ εντός του ΕΦΚΑ. Πρακτικά δημεύει τα αποθεματικά του ταμείου που φθάνουν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ!
Το καλύτερο ή χειρότερο επιχείρημα που ακούστηκε από δημοσιογράφους που πρόσκεινται στην..
  κυβέρνηση είναι πως έγινε για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα με τα επιδόματα των ανέργων. Χαζό επιχείρημα όταν στην τροπολογία γράφει ξεκάθαρα πως καταργείται ολόκληρος το τομέας ασφάλισης, δηλαδή τέλος οι ξεχωριστές διευθύνσεις περιοδικού Τύπου, εφημεριδοπωλών, δημοσιογράφων, ιδιοκτητών, προσωπικού, κ.λ.π.
Τα έσοδα του και από το αγγελιόσημο όσο κρατήσει αλλά και τα αποθεματικά περνάνε στον μεγάλο κουβά του ΕΦΚΑ και θα τα διαχειρίζονται κεντρικά. Στο μεταξύ η συνάντηση της 3μερους στο υπουργείο Εργασίας μετακινήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα εξαιτίας της απουσίας του Πάνου Κυριακόπουλου ο οποίος βρισκόταν ως εκπρόσωπος του Βαρδινογιάννη στην τηλεοπτική δημοπρασία.
 - από το mediatvnews