ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Εαν είχαμε χρήματα, βρε αδερφέ, δεν θα τα βάζαμε στον ΔΟΛ;

Ο Παναγιώτης Ψυχάρης, υιός Σταύρου Ψυχάρη, στην Εξεταστική
- Ο υιός Ψυχάρη καταθέτει στη Bουλή για τα θαλασσοδάνεια
(BINTEO)

- Αύριο καταθέτει ο Θ. Αλαφούζος  και την άλλη εβδομάδα ο επικεφαλής των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης

«Είμαστε καθαρά ένα δημοσιογραφικό μαγαζί. Εγώ βοηθάω τον πατέρα μου στο έργο του στον ΔΟΛ. Δεν εχουμε άλλους άδηλους πόρους όπως άλλα "μαγαζιά". Η Ελλάδα είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι. Εαν είχαμε πολλά χρήματα, βρε αδερφέ, δεν θα τα βάζαμε στην επιχείρηση; Ας νομίζουν κάποιοι ότι έχουμε πολλά χρήματα δεν έχουμε»...
Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε στην Εξεταστική της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα της δανειοδότησης κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ, ο υιός του Σταύρου Ψυχάρη, Παναγιώτης που..
καταθέτει στην Επιτροπή με την ιδιότητα του διευθύνοντα συμβούλου του ΔΟΛ - είναι μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τηλέτυπος».Στις 3 Αυγούστου στην Επιτροπή της Βουλής είχε παρουσιαστεί ο πατέρας του και ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, που αποχώρησε από τη διαδικασία ακρόασης, επειδή τα μέλη της Επιτροπής τον απήλλαξαν κατά πλειοψηφία λόγω προβλήματος υγείας.
Στην αυριανή συνεδρίαση, όπως γράφει η efsyn έχει κληθεί ως μάρτυρας ο Θέμης Αλαφούζος, εκδότης της Καθημερινής.
Σήμερα η Επιτροπή αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να καλέσει την ερχόμενη Τετάρτη τον
εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη, προκειμένου να καταθέσει για το δάνειο που είχε πάρει, ύψους 960.000 ευρώ.Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελος, είχε γνωστοποιήσει επιστολή του εκδότη, στην οποία σημείωνε ότι λόγω της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση έχει την ιδιότητα του «υπόπτου» και εξηγήσεις παρέχει μόνο ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Ωστόσο, συμπλήρωνε πως εάν το επιθυμεί η Επιτροπή, θα έρθει να καταθέσει.
Στην Επιτροπή έχουν καταθέσει επίσης, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος, στις 2 Αυγούστου ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «Πήγασος», Φώτης Μπόμπολας και στις 4 Αυγούστου ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA», Δημήτρης Κοντομηνάς.