ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι των καναλιών που κόπηκαν

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ALPHA, MEGA και Έψιλον που  και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το αύριο. Η ανησυχία έιναι έντονη για το εργασιακό μέλλον όσων απασχολούνται στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια καθώς όπως προβλέπεται  κι έχει προαναγγελθεί σε 90 ημέρες η Digea θα πρέπει να διακόψει το σήμα τους.
Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά τόσο για την ενημέρωση και την πολυφωνία όσο και για το μέλλον και την δουλειά εκατοντάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους.
Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ («Πρωινή Ζώνη») τόνισε.. πως περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι θα χάσουν τις θέσεις εργασίας σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμμιά εγγύηση για τους όρους με τους οποίους θα προσληφθούν οι εργαζόμενοι στα κανάλια που πήραν άδεια.
«Κανείς δεν εγγυάται ότι οι εργαζόμενοι που θα μείνουν άνεργοι θα πάνε στα κανάλια, που θα λειτουργήσουν», δήλωσε με τη σειρά του μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, Γιώργος Σκεπετζάκης. «Μαζι με το μαύρο στις οθόνες θα πέσει μαύρο και στις ζωές των ανθρώπων που θα μείνουν χωρίς δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ.