ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Με δική του ιστοσελίδα και ο Δ. Καμπουράκης

Γυρίζει την πλάτη (και) στη ΝΔ και το ρίχνει στην Ιστορία

«Λείπω από την Αθήνα πάνω από είκοσι μέρες. Όλο αυτό το διάστημα έμαθα ότι πήγα στο Έψιλον, μετά ότι θα κάνω εκπομπή με την Τσαπανίδου στο Star, τώρα μαθαίνω ότι υπέγραψα στον Alpha. Για να δούμε τι θα διαβάσω αύριο...». Αυτό είχε γραψει στο fb στα μέσα Αυγούστου o δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης μέχρι που διάβασε χθες σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο ότι προορίζεται για εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. 
Ο ίδιος το διέψευσε αλλά γεγονός ειναι ότι οι προτάσεις συνεργασίας πέφτουν βροχή προς τον δημοσιογράφο του Mega. Και αυτο που δεν διαψεύδεται είναι ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει..
την δική του ιστοσελίδα στο διδίκτυο. Σύμφωνα με όσα γράφει η Ναταλία Ανδρικοπούλου -στη στήλη των media στο ένθετο Reallife-, η σκέψη υπάρχει από καιρό, αλλά μετά τις εξελίξεις στο MEGA και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο, ο Δημήτρης Καμπουράκης φαίνεται έτοιμος πια να θέσει σε εφαρμογή τα ατομικά του επαγγελματικά σχέδια για δραστηριοποίηση στο διαδίκτυο.
Το νέο site, που θα φέρει την υπογραφή του, θα έχει – μεταξύ άλλων – ιστορικό περιεχόμενο. Η Ιστορία είναι η μεγάλη αγάπη του δημοσιογράφου, ο οποίος έγραψε τρία βιβλία με τίτλο «Μια σταγόνα ιστορίας», ενώ παρουσίαζε το ομώνυμο πεντάλεπτο στον ραδιοσταθμό Βήμα FM...