ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο Βαρδής τελειώνει τους δύο

Πριν παρέμβει δημοσίως ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, έχει από πριν εξασφαλίσει την επιβολή του. Αυτή είναι η διαφορά του από πολλούς ολιγάρχες και μεγαλοεπιχειρηματίες του Τύπου. Έτσι, λοιπόν, και μετά από προσεκτική μελέτη των ασφαλιστικών μέτρων του Star καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι ο Βαρδής τελειώνει τις υποψηφιότητες Καλογρίτσα και Σαββίδη.
Το θέμα, όμως, είναι ότι με τα ασφαλιστικά του καναλιού μπορεί να καθυστερήσει η..  αδειοδότηση. Κάτι που δεν θα αρέσει στην κυβέρνηση. Ή, μήπως, θα της αρέσει;

** Ελληνικό" και ΔΕΗ: Οι Μεσσίες...
Φιλάκι ζωής έδωσαν στα κανάλια.
Και σε πολλά site βέβαια. Αλλά, ειδικά στα κανάλια, που σχεδόν όλα είναι χρεοκοπημένα ή έτοιμα για την χρεοκοπία, αυτό το δυνατό πακέτο που έσπρωξαν μέσα στον Αύγουστο "Ελληνικό" και ΔΕΗ για την προβολή τους, αποτελεί πραγματικά πολύ βαθειά ανάσα στα άδεια ταμεία τους.
Δεν ξέρω, ωστόσο, πόσο βοήθησε τους ίδιους τους διαφημιζόμενους. Η πολλή διαφήμιση δεν κτύπησε καλά στο μάτι του πολίτη.
Σάτυρος (fmvoice)