ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Στέλεχος του «Βήματος» αυτονομείται και αναζητά χρηματοδότηση!

Μυστικά ραντεβού και προτάσεις για το μέλλον του ΔΟΛ

- από το enimerosi24
Γράφαμε πριν από λίγες ημέρες για τις σκέψεις που έχουν μεγαλοστελέχη του Πήγασου και του ΔΟΛ να προβούν σε κάποιες κινήσεις απέναντι στις καταστροφικές όπως αποδεικνύεται επιλογές των ιδιοκτητών των δύο συγκροτημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ και συγκεκριμένα του Βήματος έχει εκδηλώσει τάσεις αυτονόμησης από τον Σταύρο Ψυχάρη και έχει ξεκινήσει επαφές με στελέχη της αγοράς αναζητώντας οικονομική στήριξη η οποία θα προσφέρει ουσιαστική ανάσα και αχτίδα φωτός για το μέλλον του οργανισμού.
Μάλιστα μαθαίνουμε ότι σε όλα τα ραντεβού που πραγματοποιεί το εν λόγω στέλεχος από τη μια..
πλευρά διαβεβαιώνει τους συνομιλητές του ότι θα βρει τρόπο να πείσει τον Σταυρο Ψυχάρη για να κάνει με κάποιο τρόπο στην άκρη και ότι ο ίδιος θα είναι ο εγγυητής του deal αναλαμβάνοντας το management του ΔΟΛ. Με απλά λόγια το στέλεχος αυτό προσπαθεί να φροντίσει για το μέλλον του ΔΟΛ αλλά και το δικό του. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά τα ραντεβού έχει γίνει με κεντρικό τραπεζίτη ο οποίος αρέσκεται να δηλώνει και να αυτοπροσδιορίζεται ως «αριστερός».