ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τηλέτυπος

Ανεστάλη η διαπραγμάτευση των μετοχών της Τηλέτυπος (Mega Channel) μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου και για τις ενέργειες της καθώς «έχει λήξει η περίοδος χάριτος που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες».
Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ».
Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για:..
α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου,
β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και
γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.
Θυμίζουμε πως το κρίσιμο ΔΣ του MEGA που ήταν να συνεδριάσει χθες, θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 10/3.