ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

O Γ. Παπανδρέου και η (όχι και τόσο) μικρή Ολλανδέζα

Συνήθως οι πολιτικοί (και όχι μόνον) όταν χωρίζουν προτιμούν νεαρότερες από τις συζύγους τους (για παράδειγμα οι Ανδρέας Παπανδρέου, Νικολά Σαρκοζί, Φρανσουά Ολάντ και πολλοί άλλοι, ας μην τους απαριθμήσω όλους εδώ). Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη με τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος γνώρισε στη Σκιάθο το καλοκαίρι και ερωτεύτηκε μία ώριμη, όπως μου την περιέγραψαν και αμαρτίαν ουκ έχω, Ολλανδέζα.
Και η Αντα; θα πείτε. Σας πληροφορώ ότι δέχθηκε αυτόν τον χωρισμό με αξιοπρέπεια, χωρίς να δημιουργήσει ούτε σκηνή ούτε καβγά. Παρέμεινε στο σπίτι στο Καστρί, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός το εγκατέλειψε και μένει κάπου στον Μαραθώνα.
Και ενώ ο κόσμος το έχει κάνει βούκινο για το επερχόμενο δεύτερο διαζύγιο του Γιώργου Παπανδρέου, ο ίδιος όχι μόνο δεν θέλει να πει το παραμικρό, αλλά όταν οι συνεργάτες του τον συμβούλευσαν ότι πρέπει να πει κάτι γιατί οι φήμες έχουν οργιάσει, αυτός απάντησε..
εκνευρισμένος: «Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή». Μπορεί να μη θέλει (και ποιος θέλει;) αλλά είναι πρώην πρωθυπουργός. Εξακολουθεί άλλωστε να κάνει προτάσεις ώστε να υπάρξει προγραμματική συμφωνία των προοδευτικών δυνάμεων και δεν πρέπει να αφήνει αναπάντητα όσα διαρρέονται για αυτόν που μια τον θέλουν ότι ερωτεύτηκε τη γυμνάστριά του (δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο, αφού η γυμνάστρια είναι «κολλητή» της Αντας) ή μία ελληνίδα υπάλληλο του ΟΗΕ (ούτε αυτό ισχύει, όπως με διαβεβαίωσαν).
Θα πρέπει να σας πως ότι τόσο οι συνεργάτες του όσο και ο οικογενειακός του κύκλος επανέρχονται και του ζητούν να μιλήσει δημόσια ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τον περιμένουν να επιστρέψει από το εξωτερικό (όπου βρίσκεται μαζί με την ώριμη Ολλανδέζα) προκειμένου να πει κάτι. Οχι πως ενδιαφέρει και τόσο τον κόσμο που έχει τόσα προβλήματα με τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, το Ασφαλιστικό, την ανεργία. Ετσι, για την τιμή των όπλων (που έλεγαν οι παλαιοί).
- από τον Βηματοδότη