ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η σάρα (Πέιλιν) και η μάρα (Τραμπ)

Εκείνη κυνηγούσε καριμπού με ελικόπτερο, πυροβολούσε με καραμπίνα από τον αέρα τα ελάφια και καμάρωνε για τα τρόπαιά της. Εκείνος θέλει να εξαφανίσει τους τζιχαντιστές και να αρπάξει τα πετρέλαια των Αράβων "τρομοκρατών".
Εκείνη εμφανίστηκε ως η χαρακτηριστική φιγούρα της μεσοαστής Αμερικάνας μάνας που θα νοικοκύρευε την κατάσταση. Εκείνος θέλει να χτίσει τείχος στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό για τους "λαθρομετανάστες κακοποιούς".
Εκείνη ήταν κυβερνήτης στην Αλάσκα και τα βρήκε μια χαρά με τους πετρελαιάδες επιχειρηματίες. Εκείνος ρίχνει εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία από την περιουσία που έκανε στα ακίνητα, τα ξενοδοχεία, τα καζίνο.
Εκείνη έκανε την οικογενειακή ζωή της ριάλιτι και μετά την αποτυχία της να εκλεγεί..
αντιπρόεδρος με τον Τζον Μακέιν το 2008 συνέχισε ως τηλεπερσόνα. Εκείνος πήρε μεταγραφή στην πολιτική από τα τηλεριάλιτι όπου έδινε συμβουλές σε νεαρούς επίδοξους επιχειρηματίες.
Εκείνη κρατάει τη σημαία στο Κόμμα του Τσαγιού, το κίνημα της υπερσυντηρητικής Ρεπουμπλικανικής Δεξιάς. Εκείνος έχει πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις για το προεδρικό χρίσμα του κόμματος στις εκλογές του Νοεμβρίου.
"Οι ένοπλες δυνάμεις χρειάζονται έναν νέο ανώτατο διοικητή, που δεν θα ζητήσει ποτέ συγγνώμη εκ μέρους των ΗΠΑ, που δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τους στρατιώτες του, που δεν θα πει ψέματα στις οικογένειες των πεσόντων", είπε η Σάρα Πέιλιν ρίχνοντας το ειδικό βάρος της υπέρ του Τραμπ.

Στρατής Αγγελής (Αυγή)