ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Μεμής και Παναγιωτάκης ανοίγουν ραδιοφωνικό σταθμό

Μετά από ένα διάστημα... περισυλλογής και έρευνας, λέγεται ότι ξεκίνησαν πάλι -σε νέες βάσεις αυτή τη φορά- οι συζητήσεις για τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού από το Action24 του Διονύση Παναγιωτάκη.
Υπάρχει όμως ένα καινούργιο στοιχείο που διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό το όλο project, σε σχέση με τις συζητήσεις του περασμένου καλοκαιριού όταν ο επιχειρηματίας αποφάσισε να προχωρήσει με τους συνεργάτες του στη δημιουργία του ραδιοφώνου. Το νέο στοιχείο είναι η συμφωνία που λέγεται ότι μεσολάβησε  σχετικά με τη συμμετοχή στο εγχείρημα του δημοσιογράφου και νέου ιδιοκτήτη του σάιτ protagon Χρήστου Μεμή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο επιχειρηματίας Διον. Παναγιωτάκης και το -πρώην στέλεχος του ΔΟΛ Χρ. Μεμής έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν μαζί στη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού, ενώνοντας τις δυνάμεις τους (επιχειρηματικά), αλλά..  και τις ομάδες τους, προκειμένου να αποκτήσουν «φωνή» στα ερτζιανά. Λέγεται ότι το νέο ραδιόφωνο – πολιτικά, θα εκφράσει τις προσπάθειες για ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, ενώ συνολικά ως προφίλ, με τις εκπομπές και τους παραγωγούς του, θα απευθυνθεί σε ένα δυναμικό και απαιτητικό κοινό, μορφωμένο και μουσικά εκπαιδευμένο.
- πηγή: enimerosi24