ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Λοβέρδος, ο Ολυμπιακός, το ξύλο και τα ανέκδοτα

Η ζημιά για τον Ολυμπιακό από την ήττα της Τετάρτης είναι μικρή, η πίκρα μεγαλύτερη. Μηδέν οι βαθμοί στην πρεμιέρα, αλλά ήταν μια προϋπολογισμένη απώλεια. Προϋπολογισμένη δεν ήταν η θετική εκκίνηση της Ντιναμό με τη νίκη επί της αλλοπρόσαλλης Άρσεναλ. Αλλά και πάλι ο δρόμος είναι μπροστά και οι προκλήσεις επίσης. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει το υλικό, τον προπονητή, την οργάνωση και τις προϋποθέσεις για να πάρει αυτό που θέλει στη συνέχεια. Το κυριότερο: μαζί με όλα αυτά έχει τη σοβαρότητα που δεν έχει η κοινή, αλλά και η «επώνυμη», γνώμη.
Ο Σίλβα ψιθυριστά ή φωναχτά βάλλεται – και αν δεν βάλλεται επιτιμάται – γιατί… υπερεκτίμησε, λέει, την Μπάγερν, την έπαιξε κλειστά, κράτησε πιο πίσω τον Τσόρι, έβαλε αργά τον Φορτούνη. Κριτικές που δεν απέχουν πολύ σε σοβαρότητα από την πρόβλεψη για νίκη 5-0 που έπαιξε στο.. στοίχημα επώνυμος οπαδός, αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι του Ολυμπιακού που πόνταραν σε σκέτο «άσσο» μαζί με μεγάλα σκορ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Διον. Βραϊμάκη στο μπλογκ harddog (δημοσιεύεται στη Live Sport της Παρασκευής με τίτλο «Έχει όλες τις προϋποθέσεις»)