ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Νέα Συλλογική Σύμβαση για τους Τεχνικούς της Ιδιωτικής και Δημοτικής Ραδιοφωνίας

Aνακοίνωση της ΕΤΕΡ:

 Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας έχει νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Πενταμελούς Επιτροπής Διαιτησίας του Ο.ΜΕ.Δ. κατατεθειμένη στο υπουργείο Εργασίας με Πράξη Κατάθεσης του Υπουργείου Εργασίας 2/10-3-2015.
Από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση όλων των οργάνων της Ενώσεώς μας προκειμένου να εκτιμηθεί η νέα κατάσταση και να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις μας.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως ο ρόλος της Πολιτείας είναι να παρέχει στον ΟΜΕΔ τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα πραγματικό πεδίο ελεύθερων διαπραγματεύσεων μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις.
Ευχόμαστε σύντομα να αποτελέσουν θλιβερό παρελθόν τα προϊόντα των «στοχευμένων».. νομοθετικών παρεμβάσεων, με τις οποίες η συμπαιγνία των εργοδοτών και της προηγούμενης κυβέρνησης προωθούσε τα συμφέροντά της σε βάρος των εργαζομένων και να αρθούν οι ισοπεδωτικές για τα εργασιακά δικαιώματα συνέπειές τους.