ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η Μαριάννα μίλησε!..

«Κατασκευασμένη η είδηση συνάντησής μου με Τσίπρα» -  Ευθεία επίθεση στον Π. Κουκουλόπουλο 

Οργισμένη ανακοίνωση - διάψευση έβγαλε η Μαριάννα Λάτση μετά τους ισχυρισμούς του στελέχους του ΠαΣοΚ και αν. υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρι Κουκουλόπουλου, ότι ο Αλ.Τσίπρας συναντήθηκε με την ίδια και την Γιάννα Αγγελοπούλου στο πολυτελές πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage τoυ Κολωνακίου!.
Ο Κουκουλόπουλος επανήλθε με αυτόν τον τρόπο στο δημοσίευμα του iefimerida (24/11) το οποίο είχε διαψεύσει η Κουμουνδούρου και ο Ν. Παππάς που είχε χαρακτηρίσει «προβοκατόρικο» το σάιτ του Χρ. Ράπτη. Ο Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω συνάντηση και κάλεσε τον Τσίπρα να τις.. 
διαψεύσει «και μετά θα τις δείξουμε».
Η Μαριάννα Λάτση αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Και η ανταπάντηση Κουκουλόπουλου: Τα περί «φωτογράφων», «πληροφοριοδοτών», «ποιότητας χιούμορ», «διαπλοκής» και άλλα συναφή τα αντιπαρέρχομαι αλλά δεν τα ανταποδίδω γιατί πολύ απλά δε γνωρίζω την κα Λάτση ούτε τη συνάντησα ποτέ. Απλώς ενημερώνω ότι δεν με αφορούν και έχω αποδείξεις επ’ αυτού μετά από 25 χρόνια δημόσιας παρουσίας για την οποία και διαρκώς κρίνομαι από τους πολίτες».