ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η Σοφία Βούλτεψη «έκλεβε» στα χαράτσια


Της Ντίνας Καράτζιου

Την κυβερνητικό εκπρόσωπο ξεσκεπάζει ο Νίκος Φωτόπουλος παρουσιάζοντας στοιχεία σύμφωνα με τα οποία πληρώνει σχεδόν τα μισά χαράτσια και τους υπόλοιπους φόρους περιουσίας αποκρύπτοντας 140 τ.μ. από την κατοικία της.
Ο κύριος Φωτόπουλος δικάζεται σε λίγες ημέρες για την προηγούμενη αποκάλυψη που είχε κάνει σχετικά με τις χαριστικές ρυθμίσεις Βενιζέλου στους ολιγάρχες και τα επιμέρους σκάνδαλα, όπως αυτό του ΣΚΑΪ που δεν κατέβαλε κανένα φόρο ακίνητης περιουσίας ή χαράτσι. 
Γεναιόδωρη «έκπτωση» στα χαράτσι, για την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, καταγγέλει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος και μέσω του ΤPP της απευθύνει το εξής ερώτημα:
«Κυρία Βούλτεψη, πως ως κυβερνητική εκπρόσωπος, κουνάτε το δάκτυλο και δίνετε μαθήματα..
ηθικής, σε μία εξοντωμένη από τα μνημόνια κοινωνία όταν εσείς η ίδια, δεν είστε συνεπής στις υποχρεώσεις σας απέναντι στο κράτος; Υποχρεώσεις, στις οποίες, καθημερινά και με υπερβάλλοντα ζήλο, ζητάτε να ανταπεξέλθει ένας  οικονομικά γονατισμένος λαός;».
Βάσει των περιουσιακών  στοιχείων τα οποία κατέθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος  με τη δήλωση του πόθεν έσχες στο ελληνικό κοινοβούλιο, κατέχει μεταξύ άλλων, ακίνητο στη Γλυφάδα 239 τετραγωνικών κύριων χώρων και 130 τετραγωνικών βοηθητικών χώρων, σύνολο δηλαδή 369 τ.μ. Στα αρχεία όμως των πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ είναι άλλη η εικόνα...
- διαβάστε τη συνέχεια στο thepressproject  ΕΔΩ