ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Στο site του Παπαθεοδώρου κι o Ασβεστάς

Αποχώρησε από το Contra.gr

Ο Άρης Ασβεστάς αποχώρησε από το Contra.gr με πολλές ευχαριστίες για τη συνεργασία μαζί του και αναγγέλλει ότι «πολύ σύντομα θα τα λέμε από αλλού». Η αναγγελία έχει ενθουσιασμό, πίστη για την επιτυχία («ερχόμαστε με φόρα, πιο δυνατοί από ποτέ») και... μυρίζει συνεργασία με το αθλητικό σάιτ που στήνει ο πρώην διευθυντής του gazzeta, Βασίλης Παπαθεοδώρου. Σε ανάρτησή του στο facebook ο Αρης Ασβεστάς αναφέρει:
«Θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο "αντίο" στο contra.gr, μαζί με πάρα πολλά "ευχαριστώ" σε όσους συνεργάστηκα στις δύο θητείες μου σ' ένα σπουδαίο και ιστορικό site σαν αυτό. Πιο ειδικά, όμως, στον Mανώλη Γρηγοράκη, που ήταν ο άνθρωπος που επέμενε και με έφερε σε δύο διαφορετικές.. χρονικές περιόδους στο μαγαζί, στον Σταύρο Καραΐνδρο για τη στήριξη σε πολλές δύσκολες στιγμές (και για την αντοχή που επέδειξε στην ανυπόφορη γκρίνια μου) και σε όλη την υπόλοιπη παρέα που κρατά ψηλά το site για πάνω από μια δεκαετία και που θα εισπράξει τα "ευχαριστώ" και την εκτίμησή μου κατ' ιδίαν! Πολύ σύντομα θα τα λέμε από αλλού..... Ερχόμαστε με φόρα, πιο δυνατοί από ποτέ!»
- πηγή: harddog