ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Γιατί έφυγε από την Espresso η Σάσα Σταμάτη

Πήγε (και αυτή) στα Παραπολιτικά του Κουρτάκη

Κόσμος πάει κι έρχεται σε εφημερίδες, παλιές και νέες. Μετά την παραίτηση του Γιώργου Λακόπουλου από τα ΝΕΑ μια άλλη αποχώρηση ήρθε να ταράξει τα δημοσιογραφικά γραφεία και πυροδοτήσει σενάρια και συζητήσεις: η συντάκτρια-σύμβολο της Espresso έφυγε από την εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη!.. Η Σάσα Σταμάτη γνωστή από τα τηλεοπτικά πρωινάδικα, είχε γράψει χιλιόμετρα στο κουτσομπολίστικο-lifestyle ρεπορτάζ και πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν μόλις πληροφορήθηκαν ότι υπέγραψε την παραίτησή της κι έφυγε από την Espresso. Οι λόγοι αποχώρησής της δεν έγιναν γνωστοί, αν και κάποιοι είπαν ότι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με την πιεστική καθημερινότητα του πρωινάδικου των σκορδολιαγκαίων αλλά και με τις απαιτήσεις μιας ημερήσιας εφημερίδας.
Γεγονός πάντως είναι ότι η Σάσα Σταμάτη προσελήφθη (και αυτή) στην εβδομαδιαία εφημερίδα.. Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη που συνεχίζει να μαζεύει κόσμο από παντού ενισχύοντας τα Μέσα που κατέχει (εφημερίδες και ραδιόφωνα).

ΥΓ Την Επένδυση (τη νέα σαββατιάτικη εφημερίδα του ομίλου Κουρτάκη) δεν την έχουμε δει ακόμη, οπότε νεότερα προσεχώς.