ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αδοξο τέλος για εκδοτική εταιρεία του Γ. Φιλιππάκη

Η Selena κλείνει περιοδικά

Άδοξο τέλος για την εκδοτική Selena, στην οποία ο Γιάννης Φιλιππάκης, εκδότης της «Δημοκρατίας», είχε αναθέσει την έκδοση πολλών περιοδικών που είχε εξασφαλίσει από τον Πέτρο Κυριακίδη μαζί με την «Espresso».
Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε στους εργαζομένους του «TVBox», το οποίο η Selena είχε πάρει από την «Καθημερινή», ότι το τηλεοπτικό περιοδικό κλείνει. Όπως έκλεισαν και τα θεματικά περιοδικά «Parents», «Όλα για τον κήπο» κ.ά.
Από την εταιρεία έχει αποχωρήσει η Έλενα Κορασίδη, στην οποία είχε μεταβιβάσει ο Γιάννης Φιλιππάκης την εκδοτική εταιρεία εδώ και έναν χρόνο. Ο Φιλιππάκης δεν εμφανίζεται πλέον στο.. 
μετοχικό κεφάλαιο της Selena, ενώ και η Έλενα Κορασίδη έχει επίσης αποχωρήσει (διαβάστε περισσότερα στις Τυπολογίες εδώ)

Για το ίδιο θέμα έχουν εκτενές ρεπορτάζ τα Παραπολιτικά υπό τον τίτλο «Πως η ΣΕΛΕΝΑ άλλαξε χέρια χωρίς καμία ενημέρωση / Κανόνι εταιρείας του Γ. Φιλιππάκη». Είναι η πέμπτη εβδομάδα που η εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη αναφέρεται στο θέμα δείχνοντας μία ανεξήγητη εμμονή και επιθετικότητα έναντι του ιδιοκτήτη του «Δημοκρατικού Τύπου»...