ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Τι έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις κυριακάτικες εφημερίδες

Το ότι ο δρόμος προς την εξουσία δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα στην Κουμουνδούρου το ήξεραν. Τώρα, όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνονται σιγά σιγά πως θα είναι και πολλά τα χτυπήματα κάτω από την μέση.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση έφτασαν σ’ αυτό το συμπέρασμα διαβάζοντας τις χθεσινές κυριακάτικες εφημερίδες. Το Βήμα είχε ως κεντρικό θέμα τον… «ξαφνικό έρωτα της πλουτοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η εφημερίδα αναφερόταν στη θετική στάση που εσχάτως δείχνουν προς την Κουμουνδούρου πολλοί μεγαλοπαράγοντες της οικονομικής και μιντιακής ζωής, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπάρχει και σχετικό σκίτσο –παραλλαγή πίνακα του Ντελακρουά.
Πέραν του «Βήματος», αντίστοιχο αφιέρωμα με τα ίδια ονόματα και πρόσωπα φιλοξενούσε και ο..  «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», ενώ το «Πρώτο Θέμα» είχε επιλέξει ως... πρώτο θέμα μία επίθεση κατά της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένα Δούρου, κατηγορώντας την πως «καθάρισε τις καθαρίστριες» του υπουργείου Οικονομικών και ανέθεσε τον καθαρισμό της περιφέρειας σε ιδιωτικό συνεργείο.
Αν μη τι άλλο, έπειτα από τα χθεσινά, η καθιερωμένη ανάγνωση των κυριακάτικων εφημερίδων από τους ΣΥΡΙΖΑίους αποκτά… νέο νόημα και σημασία.
-από το matrix24.gr