ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ενα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι...

Ο γρίφος της Ελλης Στάη που αναστάτωσε τα δημοσιογραφικά γραφεία

«(...) Είμαστε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Το να μένουμε διαστήματα χώρια, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά τώρα, είναι επίσης προφανώς απαραίτητο στη διατήρηση και την ανανέωση αυτής της ιδιαίτερης σχέσης»..
Αυτά είπε σε ένα ψηφιακό περιοδικό η Ελλη Στάη και αμέσως πυροδότησε διάφορες φήμες, ενώ έγινε κύριο θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Εύλογο το ενδιαφέρον, λόγω επαγγέλματος φυσικά,  και πολλοί συνάδελφοί της εσπευσαν να αναζητήσουν ολόκληρη τη δήλωση της γνωστής τηλεπερσόνας. Η Ελλη Στάη αναφερόταν στο..
προφανές: «Η τηλεόραση κι εγώ είμαστε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι...» κλπ κλπ.
Αμέσως όμως ξεκίνησε μια άλλη φημολογία: τι κρύβει η δήλωση της Στάη; Θα πάει σε κάποιο μεγάλο κανάλι; Εχει κλείσει με τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου ή τα έχει βρεί με τον Μπόμπολα για το Mega; Θα έλεγε ναι σε μια πρόταση του Βρυώνη για το «Ε»; Και ποια είναι σχέση της με τον Παναγιωτάκη του Action24;
Η ίδια δεν το ξεκαθαρίζει (αφού δεν ρωτήθηκε σχετικά) και αναφερόμενη στα σχέδιά της για το μέλλον -πέρα από το TheToc- είπε αινιγματικά: «Θυμάμαι πάντα μία πολύ απλή και φιλοσοφημένη φράση του John Lennon: “Life is what is happening to us when we are making other plans”».