ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ανεπιθύμητος ο Κωστόπουλος!..

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του MEGA. Το κανάλι έχει αλλάξει φιλοσοφία και προσανατολισμό και δεν θέλει να αντιμετωπίσει το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά που ομολογουμένως σαρώνει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, τοποθετώντας «απέναντί» τους ένα άλλο ζευγάρι.
Έτσι, όχι μόνο δεν φαίνεται να συνεχίζει με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού στο «Πρωινό mou», αλλά δεν θα προτείνει ούτε κάποιο άλλο ζευγάρι όπως έχει ακουστεί… Άλλωστε για αυτό τον λόγο φέρεται να έχει μείνει πίσω και το ραντεβού του διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Λοΐζου Ξενόπουλου με τον Πέτρο Κωστόπουλο!
Αντίθετα μαθαίνουμε ότι το στέλεχος του Mega έχει πυκνώσει τις επαφές του αυτό το διάστημα με νέα πρόσωπα, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβουν ρόλο στο νέο πρωινό του καναλιού. Μάλιστα η πρόταση του MEGA για την πρωινή ψυχαγωγική..
ζώνη, λέγεται ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική και δεν θα έχει τη γνωστή δομή που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια και στην ουσία βασιζόταν σε μια παραλλαγή μεσημεριανής εκπομπής!
- πηγή: enimerosi24