ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο Ψυχάρης έδωσε 300.000 ευρώ για τον Κοέλιο

Μικρή αύξηση στην κυκλοφορία του Βήματος - Εν αμφιβόλω τα οικονομικά οφέλη

Η προσφορά με τα βιβλία του Κοέλιο έδωσε μια μικρή ώθηση στο «ΒΗΜΑ» που μετά την προσφορά με τα αναγνωστικά είχε κολλήσει πέριξ των 80-85 χιλιάδες φύλλων. Έτσι, όπως προκύπτει από το γκάλοπ του πρακτορείου για τις κυκλοφορίες των κυριακάτικων φύλλων, το χθεσινό «ΒΗΜΑ» θα κυμανθεί περίπου στις 96 χιλιάδες… Με δεδομένο όμως ότι τα δικαιώματα για τον Κοέλιο είχαν υψηλό κόστος – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας περίπου στις 300 χιλιάδες ευρώ, ενώ αυξήθηκε αρκετά το τιράζ της εφημερίδας στην ακριβή έκδοση… η αύξηση των 10-12 χιλιάδων φύλλων δεν είναι βέβαιο με τη συγκεκριμένη προσφορά ότι θα αποδώσει και οικονομικά! Επιπλέον η εκκίνηση της προσφοράς έγινε με το δημοφιλέστερο βιβλίο του Κοέλιο τον..
«Αλχημιστή» και ακολουθούν τα υπόλοιπα για αυτό και υπάρχει όπως είναι ευνόητο αγωνία στη Μιχαλακοπούλου για τη συνέχεια. Εκεί που ποντάρουν τώρα οι θιασώτες της ιδέας για τον Κοέλιο στον ΔΟΛ είναι ότι ο «Αλχημιστής» είναι πολυδιαβασμένος και βρίσκεται στις περισσότερες οικιακές βιβλιοθήκες και έτσι οι φίλοι της λογοτεχνίας θα δείξουν εντονότερο ενδιαφέρον στα επόμενα βιβλία του συγγραφέα που θα προσφέρει το ΒΗΜΑ.

ΥΓ: Να σημειώσουμε την πετυχημένη ανανέωση τόσο στο layout του Βήματος όσο και στην απόφαση να βγουν έξω από το κυρίως σώμα τα ένθετα της εφημερίδας. Το «πακέτο» είναι πιο όμορφο και ευκολοδιάβαστο.

- πηγή: enimerosi24