ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αγωνία για Ανδρουλιδάκη, κόντρα από Λιάτσο

Αλλες δύο εφημερίδες έρχονται να προστεθούν στον σκληρό ανταγωνισμό των κυριακάτικων φύλλων που, παρά τις «πλούσιες προσφορές», το τελευταίο διάστημα σημειώνουν πτωτική πορεία στις κυκλοφορίες τους.
Ο λόγος αφ΄ ενός για τις «Εξελίξεις» του γνωστού Μιχάλη Ανδρουλιδάκη που επιμένει στα εκδοτικά του σχέδια παρά τις αλλεπάλληλες δικαστικές του περιπέτειες και αφ' ετέρου για το κυριακάτικο φύλλο της Κontra News του Γιώργου Κουρή, το οποίο ετοιμάζει ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος.
Ο Ανδρουλιδάκης μας κρατούσε σε αγωνία με τις «Εξελίξεις» καθώς το φύλλο ήταν προγραμματισμένο να βγει από τον περασμένο... Νοέμβριο αλλά τότε τον είχαν προλάβει οι δικαστικές... εξελίξεις. Ο εκδότης απτόητος και μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από τον Κορυδαλλό, συνέχισε τις προσπάθειες ευλπιστώντας πως οι «Εξελίξεις» θα βρισκόταν στα περίπτερα πριν τις εκλογές του Μαίου. Κάποιες εμμονές του όμως σε θέματα..
στελέχωσης της εφημερίδας πήγαν τελικά πίσω την έκδοση. Τελικά τη διεύθυνση της εφημερίδας θα έχει ο ίδιος ο Ανδρουλιδάκης ο οποίος χρηματοδοτεί, λέει, την προσπάθεια μέσω επενδύσεων στο real estate (παλιά του τέχνη κόσκινο). Μάλιστα κάποιοι λένε ότι ο εκδότης πούλησε κάποια ακίνητα (οικόπεδα) στη Βόρειο Ελλάδα. Την αρχισυνταξία του πολιτικού στις «Εξελίξεις» θα έχει ο Κωστής Παρράς ενώ η εφημερίδα του Ανδρουλιδάκη θα έχει ως ένθετα (βγαλμένα από το παρελθόν) το περιοδικό Symbol, τον «Επενδυτή» και την «Εξέδρα»...
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουρής ανέθεσε στον Αιμίλιο Λιάτσο να ετοιμάσει την κυριακάτικη έκδοση της Κόντρα News. Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» ευελπιστεί ότι το φύλλο θα κρεμαστεί στα περίπτερα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, ενώ η εφημερίδα δεν θα έχει προσφορές αλλά θα έχει, λέει, περισσότερες σελίδες από το ημερήσιο (αυτό έλειπε γιατί όλη η ύλη του ημερήσιου της Kontra News εξαντλείτο σε ένα οκτασέλιδο...). Ταυτόχρονα ο Λιάτσος, που αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση του φύλλου, έχει έλθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Κουρή για μία ημερήσια (νυχτερινή) εκπομπή στο κανάλι Κοntra.