ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η πτώση του Βήματος και οι αλχημείες του Σταύρου Ψυχάρη

Στην αντεπίθεση αποφάσισε να περάσει ο Σταύρος Ψυχάρης μετά τις χαμηλές κυκλοφοριακές πτήσεις που καταγράφει το τελευταίο διάστημα το Βήμα της Κυριακής, ευρισκόμενο στην 4η θέση πίσω από Θέμα, Εθνος και Real news.
Παρά την ενίσχυση του φύλλου με την μεταγραφή του Νότη Παπαδόπουλου από τα Νέα, στη θέση του σύμβουλου έκδοσης, το κυριακάτικο φύλλο του ΔΟΛ δεν λέει να πάρει τα πάνω του.
Η αποτυχία με τα αρχεία του Γενικού Επιτελειου Στρατού, (αλήθεια ποιος το σκέφτηκε;) και το λιγοστό ενδιαφέρον για το Λεξικό Liddell & Scott, οδήγησε το επιτελείο του Ψυχάρη να προβεί σε δραστικές λύσεις στο θέμα των προσφορών. Ετσι από αυτή την Κυριακή και για τέσσερα φύλλα το Βήμα θα προσφέρει στους αναγνώστες και από ένα βιβλίο του Πάουλο Κοέλιο ξεκινώντας από.. (τι άλλο;) τον « Αλχημιστή».
 
Υ.Γ1 Εχουμε την αίσθηση ότι τα βιβλία του Βραζιλιάνου έχουν ξαναδοθεί χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι. Η ιδέα πάντως ήταν του γενικού διευθυντή Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ, Χρήστου Μεμή.
 
Υ.Γ2 Από πλευράς προσφορών και κατά συνέπεια κυκλοφοριακά, πήγε καλά το κυριακάτικο της Καθημερινής καθώς ξεκίνησε να δίνει τους συλλεκτικούς τόμους της Disney με τις ιστορίες του σχεδιαστή Carl Barks. Οι ιστορίες αυτές συγκαταλέγονται ανάμεσα στα αριστουργήματα της τέχνης των κόμικς. Πολυτελέστατη μεν έκδοση, με τη διαφορά όμως ότι η εκτύπωση εσωτερικά δεν ήταν και η καλύτερη ενω τα γράμματα στα «συνεφάκια» ήταν «ψωριασμένα»... Η έκδοση παραείναι καλή για να γίνονται τέτοια σοβαρά λάθη...