ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

E, όχι και κύριε Πρόεδρε. Αντώνη με λένε!..

Σαμαράς σε Αδωνι: Με ρεζίλεψες...
Αδωνις: Οχι, εσύ με ρεζίλεψες!..

Η συνάντηση Σαμαρά - Γεωργιάδη στο Μαξίμου δεν έγινε στο γραφείο του Πρωθυπουργού, αλλά σε ένα σαλόνι δίπλα στο γραφείο του Λαζαρίδη. Εκεί που περίμενε ο Αδωνις είδε τον  Σαμαρά να μπαίνει φουριόζος με ένα νευρικό χαμόγελο στα χείλη.
«Καλημέρα, κ. Πρόεδρε» του είπε ο πρώην υπουργός.
«Οχι κ. Πρόεδρε. Αντώνη με λένε» του απάντησε εκείνος και άρχισαν αμέσως τις αλληλοκατηγορίες. «Με ρεζίλεψες» του είπε ο Αδωνις. «Μου έλεγες να δώσω τη μάχη και δεν με ενημέρωσες να προετοιμάσω τουλάχιστον την καρατόμησή μου. Πρωθυπουργός είσαι. Ο,τι θέλεις κάνεις. Αλλά θα..  μπορούσες να μου κάνεις ένα τηλεφώνημα νωρίτερα».
«Εσύ με ρεζίλεψες» του απάντησε ο Σαμαράς. «Διέρρευσες στον Τύπο ότι σου πρότεινα να γίνεις κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και αρνήθηκες».
«Ετσι όπως έγινε, ή εγώ θα γινόμουν ρεζίλι ή η κυβέρνηση. Επρεπε πια να φροντίσω μόνος μου τον εαυτό μου» ανταπάντησε ο πρώην υπουργός.
Οταν ο Αδωνις ζήτησε από τον Σαμαρά να κάνει μια δήλωση στήριξής του ο πρωθυποργός του απάντησε: «Μα, θα γίνουν Τούρκοι όλοι οι άλλοι που έδιωξα». «Τότε μείνε με τους Τούρκους και εγώ θα πάω για μπάνια» του ανταπάντησε ο Γεωργιάδης. Τελικώς η δήλωση του Πρωθυπουργού με την οποία εκθείαζε το έργο του πρώην υπουργού του έγινε στην επόμενη μισή ώρα.
- από το ρεπορτάζ του Β. Χιώτη στο «Βήμα της Κυριακής»