ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Γιατί ο Notis έστησε καρτέρι στον Παπαχρήστο, στο Κολωνάκι

Ενα «προσωπικό μήνυμα» μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα Τα Νέα στέλνει ο πολιτικός συντάκτης Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος. Το μήνυμα απευθύνεται σε υφυπουργό της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και αποτελεί κατα κάποιον τρόπο απάντηση σε παραπολιτικό σχόλιο σαββατιάτικης εφημερίδας. Γράφει λοιπόν ο Γ. Παπαχρήστος στο Στίγμα:
«Ενημερώθηκα από τη στήλη παραπολιτικών της ομώνυμης εφημερίδας οτι προ ημερών με αναζητούσε, λέει στο Da Capo για να μου διαμαρτυρηθεί για κάποιο σχόλιο μου ο ιδιαίτερα... επιτυχημένος υφυπουργός της κυβέρνησης Notis Μηταράκης. Επειδή εκείνη την ημέρα που με αναζητούσε, είχα κάτι τραβήγματα στα δικαστήρια με Καμμένο και Καπερνάρο, τον ενημερώνω ότι από σήμερα και εφεξής,και εκτός σοβαρου απροόπτου, θα βρίσκομαι στο «πόστο» μου, οπότε και τον αναμένω».
Εμείς βέβαια δεν καταλάβαμε τι σημαίνουν όλα αυτά και προς τι αυτό το σχεδόν... απειλητικό ύφος (και εκ μέρους των δύο). Διότι εάν θέλουν να συζητήσουν προκειμένου να λυθεί η (όποια).. παρεξήγηση, υπάρχουν και τα τηλέφωνα... Εκτός αν σχεδιάζουν να λύσουν τις (όποιες) διαφορές τους εκ του σύνεγγυς και εκ του συστάδην - που λέγαμε και στο στρατό...
 
Υ.Γ  Da Capo: Γνωστό στέκι στο Κολωνάκι όπου μαζεύονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και άλλοι ενδιαφέροντες άνθρωποι για να κάνουν μπίζνες, κοινωνική κριτική και να αναλύσουν τις οικονομικοπολιτικές εξελίξεις  σε Ελλάδα και εξωτερικό.